Innovativt dansk design

Velkommen til Hugged – hos oss får du hjelp til å sovne

Velkommen til Hugged – vi setter stor pris på at du besøker vår nettbutikk og håper vi kan hjelpe deg i kjøpet av en ny dyne. Her hos Hugged er vi nemlig spesialister i vektdyner og vår målsetning er å gi folk kjennskap til alle de positive effektene en vektdyne kan gi´.

Det har blitt forsket på effekten av vektdyner, og denne forskningen har de siste årene vist fantastiske resultater på opplevd søvnkvalitet. En vektdyne er sansestimulerende, noe som bidrar til å berolige og gi kroppen din trygghet. Her hos Hugged har vi en målsetning om å levere vektdyner av god kvalitet og til en god pris til befolkningen.

Hvorfor velge en vektdyne fra Hugged?

Vi har selv vært i situasjoner der kropp og sjel ikke klarer å falle til ro når vi skal legge oss. Dette påvirker søvnen, som igjen påvirker hverdagen vår. Uten nok sovn klarte vi ikke prestere som vi ville, og vi ønsket derfor å finne ut av hvordan vi kunne optimere vår egen søvn. Det var her vi oppdaget vektdyner – og det var kjærlighet fra første stund.

Etter at vektdynen hjalp oss med å bli kvitt søvnproblemene satte vi oss et mål; alle med det samme problemet som oss skal få muligheten til å oppleve de positive egenskapene en vektdyne har.

Derfor står vi nå endelig med et produkt som vi er svært stolte av, og som vi håper kan hjelpe personer i hele Skandinavia. Vi håper også at du har lyst til å gi våre dyner en sjanse – så lover vi deg rask levering og god kundeservice i retur.